Holmøy Maritime logo

Mønsåskanne er en gammel tradisjon der det arrangeres fest for bygningsarbeiderne når et bygg er kommet under tak. Fredag 05.05.23 var det mønsåskanne på slakteriet. Det er nå kommet under tak og i tradisjonen tro ble det mønsåskanne for de som har stått på siden byggestart. Det ble grillet hel gris, sammen med annen grillmat, og gode kaker ble også servert. En viktig milepel ble dermed markert.

Bildet er fra det som skal bli kantinen til de rundt 60 til 70 ansatte når slakteriet står ferdig. I prosjekteringen av bygget har vi lagt vekt på at de ansatte skal trives på jobb. Selv om kantinen på langt nær er ferdig ble det en hyggelig stund for arbeiderne der en nøt god mat og utsikten som er fra kantinen. Dette var også første gangen det ble servert mat i det som skal bli et viktig samlingspunkt for våre ansatte når slakteriet står ferdig.

Grilling av hel gris.
Kake fra hovedentreprenøren ble servet til dessert.

Vi har satt sammen en liten film fra byggestart til der vi er i dag. Byggingen går etter planen og vi forventer å ta slakteriet i bruk i mars 2024. Når lakseslakteriet settes i drift vil vi ha en driftsorganisasjon på ca. 60-70 ansatte. Vi er i gang med å ansette og fremover vil det bli lyst ut flere stillinger. Kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss så følg med!

Her kan du lese mer om slakteriet :

Vi ønsker alle sammen en god påske!